The All Singers

Een allround koor met een bijzondere sound en een zeer gevarieerd repertoire. Het koor bestaat uit ongeveer 20-25 vrouwen (niet allemaal op de foto). Leden zijn welkom vanaf 18 jaar en we hanteren een maximum instroomleeftijd van 55 jaar.

De meeste nummers worden speciaal afgestemd op het vierstemmige (en soms vijf- of zesstemmige) koor en door onze dirigent, Marten van der Worp, gearrangeerd.

We doen graag mee aan wedstrijden. In 2013 hebben we meegedaan aan het Balk Topfestival, in de hoogste categorie, de topklasse, waar we 5e zijn geworden. In 2015 deden we mee aan datzelfde festival en werden tweede op het Open podium. En februari 2017 deden we mee aan popkorenfestival Steenwijk, waar we de derde prijs in de wacht sleepten! Hieruit blijkt wel dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, maar het belangrijkst blijft toch het plezier in het samen zingen en om dit, tijdens regelmatige optredens, met het publiek te delen.

Repertoire
Van medleys van bekende musicals en popmuziek tot lichtklassiek waarvan sommige a-capella worden uitgevoerd. Klik hier om een recent optreden te bekijken.

Repetities
Maandag van 19.00 uur - 20.30 uur bij De Keet van Heerde, Eperweg 55 in Heerde

Contributie
De contributie voor The All Singers is € 43,50 per kwartaal. Daar komt nog € 10,- per jaar bondscontributie bij. U kunt ook lid worden van twee koren binnen Music 4 All. U betaalt dan alleen de contributie van het koor met de hoogste contributie. Beëindigen van uw lidmaatschap: schriftelijk bij de secretaris voor de nieuwe betaalperiode 1 jan, 1 april, 1 juli, 1 oktober. Tevens verzoeken wij u de muziekstukken in te leveren.

Contact
Wil je meer weten of een keer meezingen, kom naar de repetitie of neem contact info@music-4all.nl

Informatie voor leden van TAS