The All Singers

Een enthousiast koor met een warme klank en een gevarieerd repertoire. Het koor bestaat uit ongeveer 20-25 leden vanaf 18 jaar

De meeste nummers worden speciaal gearrangeerd door de koorleider, Marten van der Worp. Veel van onze muziek ( popmuziek en musicalnummers) is 4 tot 6 stemmig . Ook kerstnummers staan op ons repertoire.

 

Twee jaar op rij hebben we meegedaan aan het popkorenfestival in Steenwijk. In 2017 zijn we derde geworden en in 2018 hebben we de eerste prijs in de wacht gesleept. Het hele optreden is te beluisteren op https://www.popkoorfestival.nl/the-all-singers-heerde/

Hieruit blijkt wel dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat. Het belangrijkste is voor ons het plezier in het samen zingen en dit met het publiek te delen tijdens onze optredens.

Repertoire We zingen nummers uit musicals, popmuziek en soms zelfs lichtklassiek. Zo nu en dan zingen we een lied a-capella. Klik hier om andere optredens te bekijken.

Repetities Maandag van 19.00 uur - 20.30 uur bij De Keet van Heerde, Eperweg 55 in Heerde

Contributie De contributie per kwartaal voor The All Singers is € 52,25 + €12,50 voor de algemene kosten zoals deelname aan festivals. Daar komt nog € 10,- per jaar bondscontributie bij.

Het is ook mogelijk om lid te worden van twee koren binnen Music 4 All. Je betaalt dan de hoogste contributie.

Beëindigen van het lidmaatschap kan schriftelijk bij de secretaris voor de nieuwe betaalperiode 1 jan, 1 april, 1 juli, 1 oktober.

Contact Wil je meer weten of een keer meezingen, kom naar de repetitie of neem contact met Marianne van der Meer: 06 46954322, of via info@music-4all.nl

 

 

Informatie voor leden van TAS