The All Singers
 
Een enthousiast koor met een warme klank en een gevarieerd repertoire. Het koor bestaat uit bijna 20 leden vanaf 18 jaar. De meeste nummers worden speciaal gearrangeerd door de koorleider,  Marten van der Worp. Veel van onze muziek (popmuziek en musicalnummers) is 4 tot 6 stemmig. Ook kerstnummers staan op ons repertoire.
 
We doen graag mee aan korenfestivals en we beleven heel veel plezier in het samen zingen en dit met het publiek te delen tijdens onze optredens.
 
Repertoire 
We zingen nummers uit musicals, popmuziek en soms zelfs lichtklassiek. Zo nu en dan zingen we een lied a-capella.
Een recent optreden is te beluisteren  hier  en hier .
 
Repetities 
Maandag van 19.00 uur - 20.30 uur in het Dorsphuis, van Meurslaan 3 in Heerde
 

Contributie
De contributie voor The All Singers is € 58,00 per kwartaal. Daar komt nog €10,00 voor de algemene kosten bij zoals deelname aan festivals en € 11,- per jaar aan bondscontributie. Lid worden van twee koren binnen Music 4 All is mogelijk. Wij vragen dan alleen de contributie van het koor met de hoogste contributie. 

Beëindigen van het lidmaatschap graag schriftelijk bij de secretaris voorafgaand aan de nieuwe betaalperiode: 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Tevens is ons verzoek om de muziekstukken in te leveren.

Contact
 Wil je meer weten of een keer meezingen, kom naar de repetitie of neem contact met Marianne van der Meer: 06 46954322, of via info@music-4all.nl