Alles Kids

"Kinderen willen bewegen op muziek, hun stem leren kennen en verkennen, solo's zingen ( dit geldt niet voor alle kinderen) en vooral op een expressieve manier, door middel van mimiek en tekstbeleving een volwaardig optreden neerzetten. Kinderen hebben heel goed door wat kwaliteit van zingen is en wanneer ze ervaren dat je door middel van zang andere mensen kunt raken, gaan ze er voor!" 

Dit is een citaat uit een interview van BALK met onze dirigent, Marten van der Worp, dat precies aangeeft wat we met Alles Kids proberen te bereiken.

De ongeveer 15 en 20 kinderen, tussen 4 en 11 jaar, oefenen wekelijks en treden regelmatig op.

Repertoire

Alles Kids zingt veel liedjes van Kinderen voor Kinderen en Junior songfestival, maar ook composities van de dirigent en alles wat bruikbaar is voor het koor met aandacht voor muzikale vaardigheden en presentatie d.m.v. dans en houding.

Repetities
Maandag van 18.15 uur - 19.00 uur in het Dorpshuis, van Meurslaan 3 in Heerde.

 Contributie

De contributie voor Alles Kids is € 30,75 per kwartaal. Daar komt nog € 10,- per jaar bondscontributie bij. Beëindigen van je lidmaatschap: schriftelijk bij de secretaris voor de nieuwe betaalperiode 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober.

Contact

Wil je meer weten of meezingen, neem dan contact op met Rob van Vliet tel 06-10910632. 
.

Kom gerust eens met je ouders kijken! Als het je het leuk vindt, mag je direct meedoen.