DeMannen 

Achter de naam gaat een vierstemmige vocal group, van ruim 15 mannen schuil.

Mannen die zich jong genoeg voelen en niet bang zijn om hun emoties in de muziek te leggen, vinden bij ons een plek. Kwaliteit en plezier gaan bij ons hand in hand met een verrassende mix van ernst en humor. Onze optredens zijn geen statische vertoning, ons onmiskenbare plezier slaat onmiddellijk over op het publiek.

Zit er Rock&Roll en Romantiek in je bloed, ga dan met ons de uitdaging aan om, met verfrissende en prikkelende arrangementen, voor een klein- of groot publiek op te treden. Onze muzikale mentor, Marten van der Worp, maakt de bewerkingen voor ons en blijft steeds op zoek naar repertoire dat geschikt is.

Repertoire
Van ingetogen ballads tot traditionele country en actuele hits. Bekijk 
hier en hier beelden van een recent optreden.

Repetities

Op maandag van 20.40 uur tot 22.15 uur in het Dorpshuis, van Meurslaan 3 in Heerde, met een gezellige "derde helft".

Contributie

De contributie voor DeMannen is €58,00 per kwartaal. Daar komt nog bij: €10,00 voor algemene kosten zoals deelname aan festivals en € 11,- per jaar aan bondscontributie.  Lid worden van twee koren binnen Music 4 All is mogelijk. Wij vragen dan alleen de contributie van het koor met de hoogste contributie. 

Beëindigen van het lidmaatschap graag schriftelijk bij de secretaris voorafgaand aan de nieuwe betaalperiode: 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Tevens is ons verzoek om de muziekstukken in te leveren.

Contact

Wil je meer weten of meezingen, kom naar een repetitie of neem contact op met Rob van Vliet Tel: 0578 560524

 

N.B. Bij DeMannen is beperkt plaats voor nieuwe leden, dit hangt af van de bezetting van de stemgroep (tenor1, tenor2, bariton of bas).  Denk je er over om bij ons te zingen informeer dan eerst of er nog plaats is voor jouw stem.