Woensdag avond 12 maart werden een aantal leden van Music4All in de bloemetje gezet bij de leden vergadering in de Spikke. Dit omdat ze al een lange tijd lid zijn van Music4All. 

Carla van Aarst en Yvonne van der Zwan 50 jaar lid.

Greet Klomp 40 jaar lid.

Betty ten Have, (niet op de foto) Diecky Vijge, Mieke van Limburg en Dhr van der Worp 25 jaar lid. 

Samen op de foto en na de vergadering nog gezellig proosten op nog een lange tijd gezellig samen zingen.Actueel

 

Nieuwsbrief

Eens per twee maanden brengt het bestuur een nieuwsbrief uit om de leden op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging. 

 

Rabo ClubSupport 2021

Dankjewel voor alle uitgebrachte stemmen in oktober 2021. 

 

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Music4 All, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Music4 All ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Music4 All. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

 

Wil je Music4 All ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Music4 All. Voor jou een kleine moeite, voor Music4 All zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Music4 All. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Music4 All hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Music4 All weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Music4 All is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Music4 All niets op. 

Bezoek de SponsorKlikspagina van Music4 All: klik hier