Enjoy

Enjoy is een gemengd koor van ongeveer 30 personen waar iedereen vanaf 18 jaar welkom is. Wij zingen een repertoire van prettig in het gehoor liggende liederen. Wij zijn een koor met een eigen karakter, waar aandacht en respect voor elkaar voorop staan.

Speciaal voor mensen die liever niet op een avond actief zijn, repeteren we 's middags. Zoals bij alle koren van Music 4 All is Marten van der Worp de muzikaal leider. Een paar keer per jaar verzorgen we een optreden in de regio.

Heb je altijd al gedacht eens te willengaan zingen in een koor? Kom gerust eens kijken en luisteren op een maandagmiddag.

Repertoire
Wij hebben in ons repertoire zowel nummers uit musicals, songs uit de sixties, Ierse ballades als swingende evergreens.

Repetities
Maandagmiddag van 13.30 uur - 15.00 uur in het Dorsphuis, van Meurslaan 3 in Heerde.

Contributie
De contributie voor Enjoy is € 50,00 per kwartaal. Daar komt nog € 10,- per jaar bondscontributie bij. Lid worden van twee koren binnen Music 4 All is mogelijk. Wij vragen dan alleen de contributie van het koor met de hoogste contributie. 

Beëindigen van het lidmaatschap graag schriftelijk bij de secretaris voorafgaand aan de nieuwe betaalperiode: 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Tevens is ons verzoek om de muziekstukken in te leveren.

Contact
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Francine van den Bergen.  Tel: 06 -  18065836